Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Тадаръков
Димитър Тадаръков

В арабския свят има дисклокация на финансови средства. Катар се скара с дргуги 4 страни, защото са мюсюлмански. Сега 4 милиарда търсят къде да бъдат инвестирани. Това са свободни средства от света. За такива неща си говорим с Доган. 

Ахмед Доган е скромен човек, който живее в хотел с две звезди. Такива са и Боянския сарай, както го наричате, същото е и край морето", каза Димитър Тадаръков в сутрешния блок на Нова тв за почетния председател на ДПС, който е негов дългогодишен приятел и го посещава всяка седмица. 

В арабския свят има дислокация на финансови средства. Катар се скара с други 4 страни, защото са мюсюлмански. Сега 4 милиарда търсят къде да бъдат инвестирани. Това са свободни средства от света. За такива неща си говорим с Доган. Той е перфектен организатор. Когато аз съм бил там не е имало никой. Не съм член на ДПС, не знам там дали има напрежение в партията. С Доган си говорим за България и защо тук се живее зле, каза Димитър Тадаръков. 

"Децата не успяха да изядат г-н Доган. Гюнер Тахир изчезна, Осман Октай, Касим Дал, Лютви Местан - също. Един човек, който на 25 г. е прочел 23000 тома литература не може да бъде сломен и унижен. Той е еталон на българин, който обича България. Не си е позволил никога да отиде в Турция и да осъществявава политика на Турция в България", допълни още земеделецът. Според него Доган ще излезе отново на полтическата сцена ако се появи диктатура. 

"Той е българина, който не допусна кръв в България. Един човек, който е живял в килия на смъртник не можеш да го пречупиш", каза Тадаръков за опитите Доган да бъде замесен в скандали 5 години след като е напуснал политиката.  

Доган не е имал отношения с Цветан Василев. Имали са 2 срещи. Доколкото знам той също загуби пари от КТБ, допълни Димитър Тадаръков.