Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хваща я полицай под прикритие

Полицията залови лесбийка, поръчала убийството на мъжа на любовницата си, научи “24 часа”. 29-годишната жена от Мездра е арестувана, докато давала указания за покушението на полицай под прикритие.

Циганката се залюбила с женена жена преди месеци. Любовницата обаче отказвала да напусне мъже си, тъй като той я издържал. Затова М. А. решила да го отстрани.

Понеже не можела да стреля, се свързала със свой приятел, излязъл наскоро от затвора. 27-годишният мъж обаче отказал поръчката, въпреки че му обещали 5000 лв. за убийството.

Полицията разбрала за плановете на М. А. и скоро се появил нов наемник. Жената му предложила 5000 бона, за да убие съперника ѝ. В момента на плащането обаче тя била арестувана от полицай под прикритие.

След като белезниците щракнали на ръцете ѝ, жената направила пълни самопризнания. Тя обяснила, че действала от отчаяние и че нейната любовница няма никаква представа за мократа поръчка. Задади чистото ѝ съдебно минало, съдът я е пуснал под домашен арест. Ако бъде призната за виновна, може да получи до 6 г. затвор.