Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бившият волейболен ас Владо Николов също се впуска в битка за големите пари, известен политик влиза в състезанието.

България губи гражданите си със знания и опит, които при първа възможност гледат да се метнат на самолета и да отпрашат за хубавата, уредена и добре платена чужбина. Родни капацитети от различни институции от години мислят как да върнат българите от чужбина. През това време и немалко европрограми се източиха в измислянето на неработещи схеми за събуждането на родолюбието на емигрантите ни.

Оказва се, че има работеща формула за връщането на нашенците от чужбина. Достатъчно е само да обявиш 100 000 лева награда за победителя на риалити формат.

Огромната сума се оказа магнит за сънародниците ни, които се трудят зад граница. За един месец 4000 българи се връщат обратно в България, за да участват в кастингите за поредния сезон на шоуто "Фермата", което започва през есента по Би Ти Ви.

Парите наистина са добри. Никой друг не дава толкова дебела пачка за тримесечни усилия на чист въздух. Участниците във "Фермата" са задължени сами да си произвеждат храната, която ще сложат на масите си, като не забравят и подмолните битки, които ще определят финалистите. На пръв поглед задачата не изглежда толкова трудна. Всеки може да издои крава или да прекопае доматите. В крайна сметка залогът е 100 000 лева.

Привлечени от парите, на кастинга за третия сезон на фермерското шоу се явяват 10 000 кандидати, което е рекорд. Почти половината от тях са българи, живеещи в чужбина, но и много чужденци, които сигурно за първи път чуват за България. Оказва се, че кандидат-фермерите с чуждестранни паспорти са доста нахъсани да се борят за наградата.

Продуцентите избират италианка, чеченка и, разбира се, македонка "Повечето от кандидатите си бяха наумили, че ще дойдат, ще ги изберем и след това ще прекарат три безметежни месеца в очакване на парите. Истината е доста по-различна, да не кажа болезнена. Този сезон ще е най-екстремният. Участниците наистина ще бъдат принудени да се борят със зъби и нокти за насъщния. Няма да има никакви компромиси от наша страна. Подбрали сме хора, които показаха психическа устойчивост, но в реални условия всеки може да се пропука. Пътят до финала ще мине по много трънлив път и това няма да е просто театър за пред зрителите. Те сами ще усетят, че всичко е истинско и много трудно за избраните", категоричен e редактор на шоуто.

Заплахите по адрес на участниците явно не са ги стреснали. В шоуто влизат и известни хора, които уж трябва да са неразделно свързани с удобствата на съвременната цивилизация. Бившата волейболна звезда Владимир Николов ще изостави добре уредения си живот, за да се впусне в приключението. Компания ще му прави и известен политик, който е настоял името му да се пази в тайна почти до последния момент.