Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В понеделник в полицията в Пазарджик е получен сигнал, че 79-годишна жена от града е станала жертва на телефонна измама  СНИМКА : 24 часа
В понеделник в полицията в Пазарджик е получен сигнал, че 79-годишна жена от града е станала жертва на телефонна измама СНИМКА : 24 часа

Посредник на телефонни измамници е задържан в Пазарджик при операция на полицията, съобщиха от областната полицейска дирекция. Арестуваният е 65г. Никола Н. от хасковското село Покрован.

В понеделник в полицията в Пазарджик е получен сигнал, че 79-годишна жена от града е станала жертва на телефонна измама. На домашния й телефон се обадил неизвестен мъж, който се представил за служител на МВР и поискал съдействие за залавянето на телефонни измамници.

Пенсионерката трябвало да опакова наличните си пари и да ги остави в близост до контейнер за смет. Полицаите устроили капан на мястото, където бабата трябвало да остави парите. След броени минути там се появил Никола Н. , който взел найлоновата чанта с парите и в този момент бил задържан. От разпитите му станало ясно, че мъжът е само посредник на телефонните измамници и  съобщил, че е контактувал с тях само по телефона и не ги познава лично.