Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

l Димитър Бербатов нае луксозна шатра край морето,

а Валери Божинов разпуска край басейн в Швейцария

l Дейвид Бекъм предпочете сафари, а Зинедин Зидан

обикаля най-екзотичните плажове на Италия

За футболните звезди лятото също е време за почивка и плаж. Моментът, в който могат да прекарат време със семейството си и да отпочинат след дългия и уморителен сезон. Голяма част от най-харесваните футболисти обожават да споделят снимки от ваканциите си. Те не се притесняват, че дори на най-отдалечения екзотичен остров зад ъгъла на петзвездния хотел винаги дебне по един папарак, който да запечата евентуален гаф.

Макар да разполагат само с няколко седмици, всички звезди се опитват да ги прекарат по възможно най-пълноценния начин. По време на отпуска те поне веднъж са на някой известен плаж. Част от голмайсторите са фенове на екзотичните спортове, други обичат самотата и посещават отдалечена и недостъпна за повечето туристи страна. Но не всички се забавляват на яхти и по курорти, други лежат в болницата с контузия или се потят във фитнеса, за да са готови за новия сезон.

Най-важно за футболните звезди през ваканцията е семейството.

Те се отдават изцяло на децата и половинките си.

Преди няколко седмици футболната звезда Кристиано Роналдо заведе бременната си приятелка Джорджина Родригес, новородените си деца и големия си син Кристиано-младши на ваканция в Ибиса.

Испанският остров е с много палми, кристалночисти морски води и разкошни вили. Футболната звезда сподели в инстаграм своя снимка с бебетата, на която батко Роналдо държи сестричката си Ема, а 32-годишният нападател е гушнал невръстния Матео.

Най-голямата конкуренция на Роналдо - Меси, също избра да почива със семейството си. Аржентинецът излезе в почивка малко след като вдигна сватба с дългогодишната си приятелка Антонела Рокусо, от която има две деца. Семейството в момента е на някой от Антилските острови в Карибско море.

Самият Меси пусна видео във фейсбук, с което се хвали с безгрижни дни в компанията на децата и любимата си.

Приказната ваканция всъщност е меденият месец на двойката.

Преди да се отдаде на семейна идилия, Меси купонясва в Ибиса заедно със съотборниците си Сеск Фабрегас, Луис Суарес и съпругите им. Ден след като веселата компания беше забелязана да отморява на борда на луксозна яхта край бреговете на испанския остров, футболните звезди атакуваха и нощните заведения. Фабрегас и съпругата му Даниела Сийман са най-близката семейна двойка на Меси.

Изглежда, остров Ибиса е любима дестинация за футболните знаменитости. Испанският остров е популярна туристическа дестинация, където партито сякаш никога не свършва. Подобно на повечето южняшки острови и тук има невероятни златисти плажове, окъпани в тюркоазени води. Но чарът на Ибиса се крие в стръмните бели канари, издигащи се по крайбрежието и вдадени в морето, на които вероятно се дължи и прякорът му – Белия остров.

На остров Ибиса беше изловен и Дани Алвеш. Освен че се попече на плажа, футболистът дори вдигна тайна сватба. С нежната половинка в живота си сключи брак на острова в много тесен приятелски кръг. Новата съпруга на Алвеш е модел и е на 23 години. Тя често се появява по редица кориците на редица списания и реклами. След сватбата двамата са почивали на гръцки остров.

На романтична почивка през лятото се отдадоха и звездата на “Интер” Мауро Икарди и любимата му Уанда Нара. С тях са и четирите им деца. За лятото семейството е наело

частна яхта с личен готвач и обслужващ персонал.

С нея те ще обиколят няколко райски кътчета из Малдивите, ще се гмуркат и ще акостират на най-екзотичните плажове.

Футболистът Уейн Руни също предпочете екзотиката и замина за Барбейдос, заедно със съпругата си Колийн и трите им деца. Той беше последван от Алваро Мората и неговата приятелка – модела Алис Кампело. Двамата не спират да публикуват фотоси от морето.

За своята ваканция старши треньорът на “Реал” (Мадрид) Зинедин Зидан избра Италия. Той е в страната заедно със своята съпруга Вероник. Те разказаха пред медии, че ще обиколят някои от най-хубавите туристически дестинации. Треньорът често споделя снимки от ваканцията си със своите последователи в социалната мрежа инстаграм.

В Италия беше и още един футболист. Валери Божинов използва почивните дни, за да обнови своя и на половинката си Биляна Дол гардероб с шопинг тур в Милано.

В началото на месеца Божинов подписа с швейцарския ФК "Лозана", а сръбкинята Биляна бе сред първите, които го поздравиха и се похвалиха в социалните мрежи. Двамата в момента са в Швейцария, където са се отдали на плажни емоции край басейна. Причината да са там е новата работа на футболиста, но най-вероятно ще посетят някоя екзотична дестинация преди началото на сезона.

Друга българска футболна звезда също отморява със семейството си. Димитър Бербатов избра да наеме луксозна шатра на пясъчната ивица, където да се чувстват добре двете му дъщери и съпругата му.

През ваканцията си

Бербатов отпочива, като практикува

и йога

Това стана ясно от публикувани от него снимки.

А докато почти всички футболни знаменитости се отдадоха на плаж и плуване, някои решиха да са по-нестандартни.

На страхотно сафари в Танзания заведе семейството си футболната легенда Дейвид Бекъм. Сред свободно бродещите диви животни и суровата екзотика на Африка известният спортист за пореден път се убеди, че всяка минута, прекарана в компанията на семейството, е безценна.

Под една от снимките той е написал: "Виждам лъв, татко!".

Виктория също публикува снимки в инстаграм профила си, на които цялото семейство се наслаждават на сафари приключения Пол Погба също избра да си отдъхне по различен начин. Футболистът на "Манчестър Юнайтед" предпочете да посети непознати за него страни и да разбере културата им. С последните си снимки звездата се похвали, че продължава своето околосветско пътешествие в Пекин, Китай.

Почивката на европейския шампион със сигурност не е единственото интересно, което се случва. По-рано той се превърна и във важен обект на трансферния прозорец. Футболистът трябва да потвърди, че ще продължи да играе на Олд Трафорд в края на август.

През лятото някои футболисти успяха да се забъркат в скандали, и то докато си почиват. Играчът на "Ювентус" Джанлуиджи Буфон предпочете да отдъхне на италианските плажове. Той нае луксозна яхта, която

сподели с непозната девойка

Папараци обаче изловиха двамата в неудобна поза, която всеки изтълкува по различен начин. Футболната звезда е категоричен, че ще съди изданието за кадрите.

Халфът на "Манчестър Юнайтед" Маруан Фелайни се забърка в два сексскандала само в рамките на няколко дни.

През лятото той обиколи половината свят,

включително Испания, Мароко, Япония. 26-годишна жена, пожелала анонимност, споделя пред в. “Мирър” преживяното с Фелайни.

"Фенка съм на “Манчестър Юнайтед”. Бях в компанията на други фенове, когато един футболист започна да ми праща съобщения с предложение за секс. В мача, който гледах, той не игра - бе контузен", започва разказа си дамата.

Двамата дълго време си пращали интимни фотоси.

Дни по-рано през лятото друго момиче разкри, че е имало сексуални отношения с Фелайни, но той я излъгал и бързо я отпратил.

В скандални кадри от ваканцията си се забърка и известният с непрестанните си изцепки нападател на "Ница" Марио Балотели. Докато се забавлява със семейството си, той отново

загатна за импулсивната

си натура

Балотели реши, че ще е подходящо да публикува в инстаграм видео как си раздава шамари с брат си Енох. Сблъсъкът не изглежда сериозен, въпреки че някои от ударите никак не са безобидни.