Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Безсъвестен журналист открадна швейцарско ножче от пресклуб "България", с което си навлече гнева на работещите там. Оказва се, че въпросното ножче е ценен работен инструмент на пресклуба и години наред си върши съвестно работата. Затова и домакините на толкова много спортни пресконференции настояват да си го получат обратно. И отправят конкретно предложение на злосторника. Дадено му е време до четвъртък да върне заграбеното.

От него се иска да го пусне в кошчето на мъжката тоалетна, което явно подсказва, че крадецът е мъж. В Противен случай от пресклуба се заканват да разпространят видео, на което ясно се вижда кой краде ножчето. Ето и пълният текст на съобщението на официалната страница на пресклуб "България":

Важно съобщение!

Днес, вторник, 25.07.2017 г. бе откраднато швейцарско ножче, работен инструмент на пресклуб “България”, между 11.30 ч. и 12.00 ч. За да не пускаме публично пред журналисти видеозаписа от нашите камери, нека този, който знаем, че го е взел, да го върне до четвъртък, 27 юли, 11.30 ч. като го пусне в кафявото кошче за боклук под мивката в мъжката тоалетна, а ние ще считаме случая за приключен и няма да съобщаваме самоличността на съблазнения от ножчето.

От екипа на Пресклуба