Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Орхан Мурад и дъщеря му Сузи КАДЪР: БиТиВи
Орхан Мурад и дъщеря му Сузи КАДЪР: БиТиВи

Дъщеря ми Сузи работи изключително независимо. Не се съобразява дори с моите музикални съвети, за съжаление. Събрали се един екип, решили да си направят песничка, после клип, и накрая: „Тате дай пари“. Аз като неин родител съм длъжен както да и помагам, така и да я защитавам после, когато нещата излязат от контрол, както е в момента. Това коментира певецът Орхан Мурад по повод скандалния клип на 14-годишната му дъщеря, в който тя е оскъдно облечена, танцува предизвикателно и показва среден пръст в компанията на по-възрастни мъже.   

Двамата гостуваха на Диана Любенова в предаването „Тази неделя“ по Би Ти Ви.

Всичко е филм, всичко е роля. Тя в живота е съвсем друг човек, добави певецът.

Самата Сузи обясни: „Аз коментари не чета. Имам по-важна работа. Аз правя това, което ми кажат режисьорите, това е роля в клипа. По време на снимките се чувствах дива и доста енергична. Снимахме 2 дни, не можах да спя.“ Тя добави, че съучениците й са я поздравили.

Много изпълнители също я поздравиха. Така се прави, тръгва се с провокация. Като наложиш името си, вече може да възпитаваш, ако решиш, каза още Орхан Мурад.

Преди времената бяха други, хората слушаха истинска музика. И медиите сте виновни, че хората търсят такава музика. Защо не пускате нашите песни, попита гневно певецът.

Ако го нямаше този скандал, аз нямаше да съм популярна сега, подчерта дъщеря му.

Певецът разказа, че в ежедневието дъщеря му е напълно различна - много талантливо и умно дете, както и че се занимава с много благотворителни инициативи. Завършила 7 клас с успех над 5.

Аз не съм възпитател, за да бъда пример за други момичета. Това е роля. Аз съм кротко момиче, което си постига целите с много труд и огромно желание, каза Сузи. Тя сподели, че Гери - Никол я поздравила за песента.

Младата певица категорично отрече да има корекции във външния си вид.

Няма как да стане, дори и татуировка не разрешавам, заяви баща й.