Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Росен Йорданов
Росен Йорданов

Напълно се съмнявам Кристиян сам да е посегнал на живота си. Защото желанието за живот е по-силно. Спекулирам, но от това, което научих за Кристиян, допускам, че е имал достатъчно жизнеутвърждаваща сила в себе си. Това обяви психологът Росен Йорданов пред Би Ти Ви.

Аз бих се доверил, че е нещастен слwчай. Напълно сигурен съм, че детето е изпитало страх, срам и вина, защото е допускало, че е отнелf нечий живот, добави той. Според него момчето е загинало веднага след инцидента, когато е бил най-объркан.

Версията за самоубийството е парадокс – в една държава с хора, които изобщо не се страхуват от възмездие, да се издига хипотезата, че едно момче е посегнало към живота си от чувство за вина, е малко страннf, каза още Йорданов. Той подчерта, че въпреки грешката си, Кристиян е получил нормално възпитание от родителите си.

Поуките да бъдат за онези хлапета, които вулгарно и арогантно показват бокс, когато на пътя им направиш забележка. Да внимават сериозно, посъветва психологът, който дълги години бе в Института по криминалистика на МВР.

16-годишният ученик, който блъсна петима туристи на 9 юли с колата на баща си Ауди 6, бе открит мъртъв в събота. Намерил го баща му под скала, висока над 100 метра. Предполага се, че още в нощта на катастрофата е Кристиян е сложил край на живота си или е паднал, докато гледа от високо мястото на инцидента. Той дори не е имал възможност да разбере, че при инцидента няма жертви.

Кристиян Младенов
Кристиян Младенов