Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Актрисата Чарлийз Терон разказа открито за мрачния период в живота си, когато тя става свидетел на това как майка й убива пияния си съпруг при самозащита, предава БГНЕС.

"Просто се преструвах, че не се е случило. Не казах на никого - не исках да казвам на никого. Който и да ме попиташе, аз винаги отговарях, че баща ми е починал в автомобилна катастрофа. Кой щеше да разкаже истинската история? Никой не би искал", каза звездата в интервю с Хауърд Стърн.

Терон обясни, че чрез пълното отрицание на случилото се, тя се е опитвала да избегне образа на жертва. В края на краищата обаче, се е обърнала към психотерапевт в края на 20-те си години. Пред Стърн Чарлийз призна, че терапевтът й е помогнал да разбере как алкохолизираният й баща е афектирал целия й живот и как да избегне негативното му влияние.

"Имам невероятна майка. Тя е мое огромно вдъхновение...философията й бе "Това е ужасно. Осъзнай колко ужасно е. А сега направи избор - ще оставиш ли това да те определи? Ще потънеш ли, или ще плуваш? Това беше", разкрива Чарлийз гордостта към майка си независимо от извършеното престъпление.