Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни не проявявайте егоизма си и не съдете хората, които успяват, защото дори и ако ви е трудно и сте притеснени, не пропускайте да си припомняте, че успявате само ако разчитате на себе си и не се надявате на помощ. Няма как да я получите, защото сте били крайно критични. От понеделник променливото ви настроение, продиктувано от емоцията, може да ви обвърже с неподходящи хора. Намеренията ви да постигнете професионални успехи няма да се осъществят, защото сте допуснали грешки, които трябва да поправите, а не искате да го сторите. Разчитайте не на чудеса, а на интуицията си и ще преодолеете трудностите по пътя си. Възстановете хармонията в отношенията си.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, което ще ви помогне да забравите за напрежението. Не допускайте отново да ви обземат песимистични мисли. Не търсете утеха в цигарите и алкохола.

ЛЮБОВ Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимната ви половинка. Сърдете се на себе си, ако го позволите.