Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Около бившия премиер на Силвио Берлускони никога не е спокойно. Особено когато са намесени и красиви жени. Приятелката на медийния магнат и всеизвестен плейбой - Франческа Паскале, тези дни осъди Мишел Бонев за клевета. Родената в Бургас актриса ще трябва да плати 50 хил. евро на красивата Франческа, задето в телевизионно интервю я нарече "лесбийка".

Скандалноото изказване на Бонев е от 2013 г. и по това време Франческа завежда едно дело за клевета, но и едно дело за тормоз. В него тя настоява, че съперницата й се опитва да я срине психически с острите си изказвания. Съдията обаче не намира достатъчно доказателства за тормоз, докато негов колега е убеден, че Бонев трябва да си плати солено за обидите в ефир. И така актрисата ще олекне с 50 хил. от европейската валута.
А иначе самата Франческа Паскале неведнъж е разказвала доста любопитни подробности за връзката си с Берлускони. Още преди да навърши пълнолетие тя си наумява да се докопа до богаташа и се записва като активистка в партията му. Така един ден успява да стигне достатъчно близо до Берлускоони и директно му иска телефона. "Ти си доста безскрупулна!", възкликва премиерът, но това не му пречи да си дааде мобилния. И така от дума на дума нещата се развиват точно в посоката, която е планирала търсачката на богати чичковци.