Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

3 месеца след началото на връзката им те се сгодяват

Най-красивата ни учителка Силвия Зубева се омъжи за волейболния национал Тодор Скримов.

Двамата са сключили брак преди няколко дни. Това разкри самата тя на 7 юли в личния си профил във фейсбук, като качи снимка на двете им ръце, на които се отличават златните сватбени халки. Под фотоса Зубева написа: "Намерих те, ти намери мен. Благодаря на живота, че ни събра да му се насладим заедно. С радост приемам да нося името ти и обещавам да го изричам с гордост. С радост приемам да бъда твоя съпруга."

Под снимката валят коментари с поздравления за важната стъпка, която са направили двамата влюбени. Всички пожелават много щастие и любов на младото семейство.

Зубева и Скримов са заедно от началото на лято 2016 г., а запознанството и първата им среща се случва чрез общи познати.

Скримов се влюбва от пръв поглед в красивата учителка, по която въздишат безброй мъже. Само 3 месеца бяха необходими на национала да предложи брак на любимата си. Това се случи миналия август, а техните фенове разбраха случайно, след като Силвия се появи на летището, за да посрещне Тодор, а на ръката й се открояваше златен годежен пръстен с искрящ камък.

Въпреки това те не бързат да минат под венчилото. В началото на март тази година обаче стана ясно, че учителката е бременна. Това споделиха близки на двойката. А от 119 СОУ "Акад. Михайл Арнаудов", в което тя преподава, информираха, че Силвия е излязла в болничен и е готова да се отдаде на майчинството.

Още от началото на връзката им Зубева не пропускаше изявите на своя любим. Скримов е волейболист в италианския отбор "Ревивре Милано". Красивата учителка беше заедно и в залата с неговите родители миналата година в Сърбия за турнира от Световната лига. Тогава пролича, че те я обожават. Оказва се, че майката на национала също е в сферата на снаха си. Тя е директор на езикова гимназия "Симеон Радев" в Перник. Баща му е зам.-началник на пожарната в града.

Тодор впечатли волейболната общност, като в края на миналата година излезе да играе на терена 28 дни след като беше претърпял операция за отстраняване на тумор в бъбреците. За щастие образуванието е открито навреме и се оказало доброкачествено.

Силвия Зубева пък стана известна в медиите през есента на 2014 г., когато беше нейният първи 15 септемрви като учителка. Само за няколко дни нейна снимка обиколи социалните мрежи. Тя стана повод както за шеги, така и за възхищение. Доста хора недоумяваха как толкова млада и красива жена може да бъде учителка и да поведе първокласници. Други пък видяха надеждата в нея. Тогава Зубева бе с елегантна прилепнала рокля по себе си. Впечатлени от визията й, хилядите коментиращи я обявиха за най-красивата българска учителка.