Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ума Търман, София Копола, Мира Сорвино – общото между всички тях е, че в определен период от живота си са искали да станат госпожа Тарантино. Жената, която е на път да сбъдне мечтата им, е 33-годишната израелска певица Даниела Пик. Тя успя да накара дори великия Куентин сам да си противоречи. 

Новината, че на 54 г. Куентин Тарантино се сгоди за 33-годишна израелска певица, шокира феновете, тъй като режисьорът винаги се е кълнял, че никога няма да мине под венчило. Великият творец неведнъж е признавал открито, че много жени са мечтали да станат негови съпруги, но той категорично ги е предупреждавал да не си правят такива планове, защото има сърце само и единствено за филмите си. В свое интервю за сп. GQ той заявява, че трудно би могъл да се посвети на семейство: “Когато снимам филм, съм напълно обсебен. Не съм в състояние да правя нищо друго, нито да мисля за нещо друго – нито за жена, нито за деца… дори да имах такива. Всяка секунда съм отдаден единствено на проекта си. Ако ще светът да избухне в пламъци, няма да ми пука. Такъв съм си!” Все пак допълва: “Не казвам, че категорично съм решил да не се оженя или да нямам деца в бъдеще. Но за момента съм направил своя избор да съм сам, защото това е моят път, моето време.”

Днес обаче на 54 години Тарантино опроверга себе си и се сгоди. Когато израелско издание първо съобщава новината, всички си мислят, че това е измислица. “Вечният ерген Тарантино да се предаде? Никога!”, се смеят някои в туитър. След това обаче самата Даниела потвърждава новината и пише: “Това е истина. Много сме щастливи и развълнувани”. В. Hollywood Reporter разкрива, че между двамата припламва искра още когато се запознават през 2009 г. на премиерата на “Гадни копилета” в Израел. Според изданието те започват бурна връзка, която продължава няколко години, но е низ от раздели и събирания. Приключват отношения уж окончателно през 2012 г., когато режисьорът има авантюра с 42-годишната актриса от Панама Никол Галисия.

В следващите години името на Куентин се свързва с изключителната Ума Търман. Той я определя като своя муза и признава, че я обожава още от далечната 1993 г., когато снимат “Криминале”. Слухове, че двамата имат връзка, се появяват често през годините, но и Куентин и Ума се оправдават, че са “само приятели” и обичат да работят заедно. На кинофестивала в Кан през 2014 г. обаче правят уникално шоу - не просто се появят заедно, но и танцуват валс на червения килим. Изловени са от папараци да се целуват страстно, но Тарантино не признава нищо публично. Едва година по-късно Ума споделя през Vs. magazine, че Куентин й се обадил ядосан една нощ и й заявил: “Според пресата ние сме едва ли не женени! Да бе, да! Сякаш това е възможно!” А след това започнал да се смее истерично. Актрисата разкрива, че той неведнъж е подчертавал пред нея, че не желае да се обвързва и категорично отказва да се жени, защото няма достатъчно време и сили, които да посвети на бъдещото си семейство.

Търман не крие, че е трябвало да приеме да играе по неговите правила и да се посвети на връзка, в която двамата просто се забавляват. Според слуховете отношенията им продължават малко повече от девет месеца. През 2016 г. обаче режисьорът се събира отново с Даниела Пик. Медиите не обръщат особено внимание на подновяването на отношенията им, защото всички смятат, че това е поредният обрат във връзката им. Затова и изненадата е голяма, когато само година по-късно обявяват годежа си. Според Hollywood Reporter режисьорът задава важния въпрос още през март и подарява на израелската красавица пръстен и огърлица, но настоява да го запазят в тайна за известно време. Даниела е много известна в Израел. Печели фенове първоначално като част от дует със сестра си The Pick Sisters. Двете дори са в класирането да представят Израел на Евровизия 2005 г. с парчето Hello, Hello. Сестрите обаче се разделят като творчески дует и Даниела се посвещава на соловата си кариера. Тя записва денс парчета и се изявява като модел.

Мнозина днес се питат с какво тя успя да завладее чак толкова Тарантино, че режисьорът да се реши да пристъпи убежденията си против брака. Все пак той може да се похвали с връзки с някои от най-известните жени в Холивуд. Освен прекрасната Ума Търман, да се оженят за него са се опитвали също София Копола и Мира Сорвино. Всъщност първата му широко отразена от медиите връзка е през 1995 г. малко след излизането на “Криминале”. Ексцентричният режисьор привлича внимание и всички се питат дали има жена до него. Тогава партньорката му е комедийната актриса Кати Грифин, която не крие, че е много влюбена в Куентин. След бурната им раздяла обаче тя открито го нарича пред медиите “доста изчанчен мъж”. Куентин дори не обсъжда отношенията им, просто отсича, че даже не помни да е правил секс с тази жена.

През следващата година режисьорът започва официална връзка с Мира Сорвино. Тя е на върха на славата си – тъкмо печели “Оскар” и “Златен глобус” за най-добра поддържаща актриса във филма „Могъщата Афродита“ на Уди Алън. Медиите определят Сорвино и Тарантино като идеалната кинодвойка. Връзката им продължава цели три години и когато всички очакват съобщение за сватба, Куентин пак ги изненадва с раздяла. Пред списание “Ел” той е искрен: “Предполагам, че жените, с които съм имал връзки, биха казали, че съм симпатяга, но отношенията с мен са доста трудни. Може би това се дължи на факта, че бях едно дете в семейството. Сигурно тези, които имат братя и сестри, се научават как да живеят с други хора. Аз като че ли никога не усвоих това. Мога да бъда с една жена, да направя всичко за нея, но до един момент, когато осъзнавам, че вече няма какво повече да й дам. Тогава няма и защо да продължа да бъда с нея.”

След това Тарантино има връзка с френската актриса Жюли Драйфус. Отношения им приключват бързо според слухове, защото тя копнеела да има деца и това съвсем изплашило Куентин. Той обаче й заявил, че дори и да не желае да се ожени за нея, задължително иска да я снима в свои филми. По-късно тя наистина участва в “Убий Бил” и “Гадни копилета”. След това ексцентрикът започва връзка със София Копола. Творческият им съюз буди вниманието на медиите и те отново започват да избързват с новини за годежи и сватба. Куентин пак се изплашва, а по-късно заявява пред журналист, че предпочита филмите на София пред нея самата. Факт е, че нейният „Изгубени в превода“ е в неговия топ двайсет за най-добрите филми на всички времена.

Следващата претендентка да стане госпожа Тарантино е австралийската актриса с турски корени Дана Флин. Тя успява да задържи Куентин за цели три години, но когато Дана започва да се надява на предложение за брак, Тарантино отива да представи филма си „Гадни копилета“ в Израел и се запознава с Даниела. Днес той не крие, че е щастлив, но мнозина се питат дали наистина няма да се изплаши в последния момент и да избяга от брака. Изданието Page Six твърди, че семейството на певицата от години настоява тя да се омъжи и да има деца като сестра си. Дали Куентин ще е готов да направи и тази крачка?