Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмици преди началото на евротурнирите шампионите се разделиха с основен играч, но на подобно предложение няма как да се откаже.

"Лудогорец" се готви с всички сили за поредното си европриключение. Разградчани имат уникалния шанс да се класират за втори пореден път за най-елитния клубен турнир на Стария континент. Те са поставени във всички квалификационни кръгове, което би трябвало да улесни задачата. В толкова напечен момент изглежда рисковано да се разделяш с основни футболисти, но както се казваше в "Кръстникът" - беше им направено предложение, на което просто нямаше как да откажат.

Сензацията в серия "А" "Аталанта" плати 4 млн. евро за Хосе Паломино. Трансферът на аржентинеца е рекорден в историята на футболните сделки по оста България - Италия. Любопитното е, че бранителят игра за "Лудогорец" само един сезон, но това се оказа достатъчно да впечатли италианците и те да развържат кесиите.

Скоростната сделка ще има благоприятен ефект върху целия отбор, категорични са шефовете на клуба от Разград. Според тях играчите ще се усетят, че с няколко добри месеца на терена могат да се уредят с изгоден трансфер в по-качествено първенство от българското. Самият Паломино още не може да се нарадва на късмета си.

"Всичко стана толкова бързо, че нямах време да го осмисля. Хубавите неща се случват бързо. Но нямам време да се радвам. Сега ме чака много работа, за да се преборя за мястото си в "Аталанта", заяви аржентинецът пред италианските медии. В новия си отбор той ще получава по 2,5 млн. на година, което си е суперзаплата.

Нищо чудно още един негов съотборник да бъде трансфериран в последния момент за няколко милиона евро. Според информация на Sportal.bg "Лудогорец" ще продаде една от звездите си в първенство от Топ 5 на Европа, като се очаква трансферната сума да надхвърли тази, която беше платена за Паломино.