Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Новият клип "Мотел" на Азис Vasil Troyanov Boyanov > Криско, Дриско и Гери Никол. Иначе казано когато попфолкът показва социални казуси, а хип-хопът, рапът и попът говорят за пички, баджаци и задници, нещата или са се обърнали необратимо, или ние като потребители нещо сме се объркали.

Вече се питам къде точно е чалгата, защото в клипа на Азис, който видях вчера има повече мисъл, отколкото в a) видеата с "яки дупари" и б) видеата, които държат да са повече cool, отколкото с послание. Единствено изключение са ъндърграунд бг групите и няколко изпълнителя, които правят наистина музика, а не песни с десет повторения и човешка плът

Накрая, както неведнъж съм казвала, Азис е абсолютен професионалист без значение дали ни харесва или не. Благодаря на Georgi и Kozata, при които видях клипа. (https://www.youtube.com/watch?v=v_ici9SWJ-Y&app=desktop)

И, моля ви, не започвайте с интелектуално противопоставяне на поп-фолка, защото и аз не съм фен, но както бе написала Иванка Курвоазие фактът, че някой не слуша чалга, автоматично не го прави умен колкото Юлия Кръстева.

Статусът ми е свободен за дискусия, и ще се радвам на такава, по въпроса коя музика днес е чалга, че лично аз вече съм раздвоена.

От фейсбук