Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Най-известната руска порнозвезда - Алина Хенеси, реши да вдигне духа на футболистите от националния отбор преди решителния мач за излизане от групата срещу Мексико.

В събота “сборная” играе в Казан срещу шампиона на Северна и Централна Америка и

само при победа домакините може

да са абсолютно сигурни,

че се класират на полуфинал. Съществува и вариант при равен, но тогава в другия мач от групата Португалия трябва да падне от Нова Зеландия.

“Ако Русия спечели купата на конфедерациите, аз обещавам да направя най-мащабния групов секс в кариерата ми. В него ще могат да участват всички футболисти от отбора. Така че, момчета, има смисъл да се постараете максимално”, обяви брюнетката в специално видеопослание.

Алина Хенеси безспорно е най-популярната руска порнозвезда. През 2015 г. тя стана първата от страната си, която получи награда от фестивала AVN Awards, който е най-престижен в порноиндустрията. Алина бе отличена заедно със Саманта Бентли и италианеца Роко Сифреди за “Най-добра секссцена в чуждестранен филм”.

Хенеси вече за втори път предлага себе си като награда във футбола. Преди две години тя

обеща 16-часов незабравим секс

на нападателя Александър Кокорин,

ако той вкара поне пет гола в първенството. Той обаче не се справи и наградата остана неизконсумирана.

Сега рускинята го удря на патриотизъм, но и този път шансовете на футболистите изглеждат пренебрежимо малки.

Освен че даде обещание, Алина Хенеси избра топ 5 на най-сексуалните играчи в настоящия национален отбор на Русия и им измисли роли във въображаем порнофилм.

Защитникът Роман Шишкин например й напомня актьора, който играе котарака Бегемот в екранизацията на “Майстора и Маргарита”. “В порнофилма той също може да играе подобна роля - да си лежи на дивана и нищо да не прави, аз ще свърша всичко сама”, предлага актрисата.

Фьодор Кудряшов, който в мачовете от купата на конфедерациите играе с маска на лицето, ставал за ролята на подчинен роб в жанра садо-мазо, а пък Максим Кануников ставал за разносвач на пица, водопроводчик и прочее герои от немското порно от 80-те години.

На първите две места Алина слага

двама съотборници на

Ивелин Попов в “Спартак”

(Москва). Дмитрий Комбаров може да е Дядо Мраз, който да награди героинята във филма, задето не е била послушна през годината, а безспорният й №1 е Александър Самедов. “Той изглежда много добър, особено по погледа. Гледа в бъдещето с надежда. Може да играе екшън герой - първо по него стрелят ли, стрелят, а след това ме вади от огъня и ме хвърля на леглото. А там аз му се отблагодарявам”, разви фантазиите си Алина Хенеси.