Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов и Цветелина Грахич
Слави Трифонов и Цветелина Грахич

"Мога и без Слави! Не сме се карали, продължавам сама, просто финансово ми е по-добре така." Така талантливата 26-годишна беквокалистка при Слави Трифонов Цветелина Грахич коментира раздялата си с най-гледаното тв шоу.

Според гаджето й - 28-годишния Кристиян Шаламанов, той не се бъркал във взетите решения на годеницата си и ще се съгласи с всичко, което тя направи.

"Не съм бременна и не припадам от глад на участия. Харесвам визията си, като свалих малко килограми, се чувствам много добре", отрече слуховете, че не е добре със здравето Грахич, пише "България днес".

"Думата на Цвети за мен е закон. Сега планираме да се оженим, а после дано се появи и бебе, ще бъдем много щастливи", обясни пред "България Днес" годеникът на Цвети - Кристиян.

Цветелина Грахич с гаджето си Кристиян
Цветелина Грахич с гаджето си Кристиян

От години той е фен на Слави Трифонов. "За мен водещият е един много почтен и готин човек. Аз много не ходя в шоуто след предаване, за да не си помислят хората, че му се подмазвам. Харесвам го, но не съм човек, който се бута при звездите", реди талантливият симпатяга.

Цветелина Грахич е атрактивно попълнение в екипа на "Шоуто на Слави", след конкурс за беквокалистки, който безапелационно печели. Клюките я свързваха с някои от колегите, включително и с най-малко "разхайтения" в шоуто - Георги Милчев-Годжи. Това стана, след като на едно от участията им в САЩ двамата спяха в една стая. "Няма нищо между нас с Годжи. Той си има приятелка, а аз не съм от жените, които крадат мъже", обясни тогава Грахич.

Певицата бе заменена от Невена Цонева.

Цялата статия вижте тук.