Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От началото на седмицата Съдбата ви подлага на сериозно професионално изпитание, за да види дали сте склонни да рискувате необмислено и да се провалите. Бъдете разумни и се предпазвайте от измами и загуби. В силна позиция сте и можете да осъществите промените, за които мечтаете. Имате възможност да обсъдите и разрешите финансов спор с ваши делови партньори, които отказват да признаят, че са ви измамили, но скоро ще приключите с проблема и ще си получите загубените пари обратно. В края на седмицата с лекота отхвърляте служебните си задължения. Успешно ще инвестирате парите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква грижи, защото се чувствате отпаднали и без желание за активна работа, въпреки че успявате с плановете си. Наложете си спокойствие и не пропускайте да си лягате рано.

ЛЮБОВ Очакват ви усложнения в отношенията с любимите ви хора, които могат да доведат до пълен разрив заради изневяра от ваша страна. Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование с новата си интимна връзка.