Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Началото на седмицата е обещаващо и изпълнено с предизвикателства. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се опитвате да наложите идеите си на всяка цена. От понеделник не се надявайте на нови предизвикателства. Защитете интересите си. Не забравяйте, че е във ваша полза да цените положителните качества у колегите си. Въоръжете се с търпение при трудностите по пътя си и се доверете на знанията и на интелекта си. Възможни са неочаквани затруднения в общуването, ако сте крайни в изказванията си и директни в критиката си. Проявете такт към колегите си и не си изливайте яда върху тях.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не забравяйте и да си почивате. Възможно е обостряне на хронични заболявания, особено при по-възрастните представители на знака, които е добре да не пропускат профилактичните прегледи.

ЛЮБОВ Семейството ви иска да посрещнете гости, които не са ви особено приятни. Примирете се и когато се приберете ги изтърпете няколко часа, като можете да закъснеете заради неотложни служебни задължения.