Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на тази седмица, дори и ако си мечтаете да го сторите, не е във ваша полза да уговаряте сделки, дори и ако хората срещу вас ви се струват благонадеждни. От понеделник, забравили почивката, вече сте уморени и не ви се ходи да работа, но служебните ви задължения изискват да сте отговорни. Може да се наложи да защитите интересите си пред вашите колеги и ръководството, ако видите, че се опитват да ви изместят от заеманата професионална позиция. Съхранете авторитета си. Бъдете предпазливи в действията си. Оценявайте обективно ставащото около вас. В края на седмицата Съдбата ви поднася изненади, затова бъдете внимателни.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. По-нестабилните представители на знака са склонни да попаднат в алкохолна зависимост. Внимавайте с какво се храните, защото сте податливи на хранителни отравяния.

ЛЮБОВ Близките ви са ви подготвили програма, свързана с развлечения и приятни емоции вечер. Без колебание им се подчинете. Не се натоварвайте с чужди проблеми. Самотните ще срещнат подходящ партньор.