Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. От понеделник настроението ви е променливо и колебливо. Трудно ви е да се задълбочите в работата си. Неочаквано появила са среща с приоритет може да наруши вашата предварително подготвена програма. Пред вас се разкриват нови професионални възможности, налагащи да се запознаете с подходящите хора, които ще ви подкрепят. Предложенията са интересни, но ги обмислете добре. Направете оценка на вашата финансова стабилност. В края на седмицата осъзнавате, че в отношенията с вашите колеги ви липсва доверието, което сте длъжни да си върнете.

ЗДРАВЕ Отново е зависимо от психиката ви. Депресивните състояния зачестяват. Не търсете болки, които не съществуват. Не преяждайте. Пазете се от инфекциозни заболявания.

ЛЮБОВ Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Ревността ви създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили.