Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Божо Кравата вече е на свобода, прокуратурата съгласна Божидар Кузманов, придобил известност като Божо Кравата, вече е свободен. Снимка: Архив

Божидар Кузманов, придобил известност като Божо Кравата, вече е свободен, научи 24 часа.

На заседание в специализирания съд от 16 юни мярката му за задържане "домашен арест" е била изменена с "подписка".


Прокуратурата имаше тридневен срок, в който да внесе протест срещу решението на съда. Той изтече в 17 часа днес и такъв протест не е внесен", сподели адвокат Димо Гочев, защитник на Кузманов.


С освобождаването на Божидар Кузманов, обвинен като лидер на организирана престъпна група, след стрелбата в ресторант "4 you" на 8 юни м.г., в ареста остават единствено Тодор Славов и Георги Иванчев.


Славов е с повдигнато обвинение за убийството на гарда на Митьо Очите Александър Алексиев. Иванчев пък се разследва за това, че е изстрелял няколко куршума по несебърския бос.

Според осведомени липсват доказателства, които да докажат тезата на прокуратурата, че Кузманов е ръководел престъпна група.

Стрелбата в Слънчев бряг миналото лято избухна след конфликт между групата на Митьо Очите и тази на Божо Кравата. На 8 юни вечерта, облечен с бронежилетка и бермуди, Очите влязъл в ресторант "4 you" да се саморазправя с опонента си. 

Ситуацията обаче излязла от контрол и започнала стрелба, при която Желязков бе тежко ранен. Той оцеля след няколкомесечно лечение и все още се възстановява.

Коментара ()

Вашият коментар