Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: Компромис

РАБОТА В петък и почивните дни на вашето работно място ще възникнат проблеми, които можете да избегнете, ако си наложите търпение. Постигнете компромис в колегиалните си отношения. Ако имате възможност, си вземете работа у дома и се заемете със счетоводните си документи, за да сте наясно какви са финансовите ви постъпления в края на първото полугодие. От понеделник сте дейни и изпълнени с желание за успех. В отлична форма сте. Имате отговорни задачи, които ще ви донесат признание и уважение. Очаквайте предложение за задгранично пътуване. Бъдете предпазливи при делови запознанства. Срещите и разговорите, ако са планирани, са успешни. Не ги отлагайте. Идеите ви ще бъдат подкрепени. В края на седмицата стабилизирайте постигнатото. Не е желателно да пътувате заради разсеяност и конфликти с пътната полиция, които ще ви струват глоба и нервно напрежение.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, което можете да съсипете с капризите и недоволството си от всичко и всеки. Можете да спортувате или, ако имате желание и искате да си осигурите спокоен сън, да се разходите преди лягане.

ЛЮБОВ Чувствата ви са споделени. Използвайте този факт, за да възвърнете хармонията в отношенията си с брачната или интимната половинка. Не се впускайте в сексуална връзка с непознати партньори.

Чувствате се щастливи от романтично запознанство и се надявате днес да задълбочите отношенията си.

Коментара ()

Вашият коментар