Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ТЕЛЕЦ: Активна работа

РАБОТА От първия ден на седмицата бъдете упорити. От това зависят успехите ви и реализацията на бъдещите ви професионални планове. Без колебание завършете започнатите задачи въпреки недоволството на вашите близки, че работите и през почивните дни. От понеделник насрочете част от служебните срещи, които отменихте. Проведете ги според предварителния план и задайте въпросите, чиито отговори са от значение за вас, защото са свързани с успеха на вашите нови проекти. Недоразумения в отношенията с вашите колеги ще се отразят на настроението и самочувствието ви, но не бива да провалят плановете ви. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителна работа. В края на седмицата предпазливостта е задължителна, ако искате успехът да е с вас и да се справите със задачите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не си навредите сами заради обземащото ви раздразнение, а и защото сте преуморени. Не успявате да организирате правилно живота си. Възможно е да се обострят хронични заболявания.

ЛЮБОВ Ако за първи път излизате с нов партньор, който неудържимо ви привлича, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия. Семейните да не пропускат вечерите у дома с любимите си хора.

Коментара ()

Вашият коментар