Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БЛИЗНАЦИ: Неприятни разговори

РАБОТА През първите три дни на седмицата се справяте добре с рутинните си занимания. Разговорите за инвестиции отложете за следващата седмица. Въпреки че сте във форма и имате желание да отхвърлите по-голямата част от служебните си задължения, се налага да проведете неприятни делови разговори и да се разделите с нелоялните си подчинени. От понеделник начинанията ви носят успех, ако не сте решили на всяка цена да надскочите вашите конкуренти. Бъдете предпазливи, разумни и отговорни. Забравете за склонността си да спорите с хората, които са ви се доверили, особено ако сте адвокати или съдии, защото губите клиенти и не малко пари. Не е изключено вашите разбирания за организацията на работата ви да противоречат на тези на вашите колеги. Въпреки трудностите, които ви създават, вие се справяте с успех. В края на седмицата не позволявайте задълбочаване на конфликт с ваш колега.

ЗДРАВЕ Грижете се добре за здравето си, което може рязко да се влоши заради преумора. Не допускайте депресивни състояния и не посягайте често към цигарите, за да избегнете дихателни проблеми.

ЛЮБОВ Възможно е, ако не сте семейни, да срещнете своята половинка. Ако сте семейни, изяснете чувствата си, за да заживеете в хармония. Не предполагайте, че някой може да ухажва любимите ви хора.

Коментара ()

Вашият коментар