Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАК: Предложение

РАБОТА От първите дни на седмицата ваш колега ви моли да му помогнете, защото има желание да повиши професионалната си квалификация и разчита на помощта ви. Ако имате възможност, не му я отказвайте. Очаквайте да получите мечтаното от вас предложение за делово пътуване. От понеделник ви предстои спокоен, хармоничен и съзидателен период, който ви обещава лични и професионални успехи. Не допускайте намеса в работата ви на случайни хора, които не познавате. Трудностите не бива да ви притесняват, особено ако лично проверявате поднесената ви информация. Не се впускайте импулсивно в начинания, защото ще допуснете сериозни финансови загуби, които трудно и след много време ще успеете да възстановите. В края на седмицата назряват проблеми, изискващи да реагирате веднага, за да не се задълбочат непоправимо. Причината са интригите на ваши роднини.

ЗДРАВЕ Тези от вас, които страдат от хронични болести, да не забравят да се грижат за здравето си. Възрастните представители на знака да не пропускат задължителните профилактични прегледи.

ЛЮБОВ Заемете се и със семейните си задължения да обсъдите проблемите на близките си. Въпреки че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, можете да се сближите отново.

Коментара ()

Вашият коментар