Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛЪВ: Ядове

РАБОТА Началото на седмицата започва с ядове и напрежение заради информацията, че сте оценени от хора с високо обществено положение, която ви издига в собствените ви очи, но не и в очите на вашите завистливи колеги и познати. От понеделник не пренебрегвайте служебните си задължения, успехът е с вас. На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите от вашите колеги ново, заслужено признание. Забравете инвестициите, за които не сте готови. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните си задачи. Проявете такт към колегите си. При задгранично посещение преценете дали да промените плановете си, ако гостът ви заслужава повече внимание и сте длъжни да проведете делови разговори. Не бива да се колебаете да му поднесете исканията си. В края на седмицата подпишете договора за съдружие, ако сте постигнали целите си и без прибързаност.

ЗДРАВЕ Здравето ви се стабилизира, но отново е зависимо от настроението ви. Постарайте са да спортувате поне половин час през ден. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния.

ЛЮБОВ Пазете се от проблеми в личния живот, защото сте ядосани на ваши роднини, които не знаят какво искат, но притесняват и вас заради провалите си. Приключете с опитите да ви използват.

Коментара ()

Вашият коментар