Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ДЕВА: Упоритост

РАБОТА Намерението ви да пътувате, за да се срещнете със задгранични делови партньори, няма как да се осъществи въпреки вашето упорство. Приемете, че отлагането му е във ваша полза. Очаквайте подобряване на финансовото състояние. От понеделник се обогатете с нови знания и пътувайте с вашите близки. Не пропускайте вечер приятните разговори с ваши приятели, които ще ви разтоварят от натрупалото се напрежение. Деловите запознанства преценявайте от всички страни, като е най-добре да не провеждате делови разговори. Не подписвайте финансови и банкови документи, без да сте уверени във верността им. Чувствате се уверени в себе си, в знанията си и в професионалните си възможности, но въпреки това успехът може да ви изневери в края на седмицата, ако се доверявате наивно на странични съвети, особено от случайни хора. Обмислете професионалните си планове.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от простуди и не прекалявайте с алкохола. Внимавайте с храната и не се поддавайте на песимизма си, въпреки че трудно преглъщате човешката наглост.

ЛЮБОВ Колкото и да сте влюбени в половинката си, бъдете упорити, ако се налага да отстоявате мнението си пред вашето семейство. Не се поддавайте на увещания да ипотекирате жилището си в полза на ваши роднини.

Коментара ()

Вашият коментар