Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ТРАГЕДИЯ: Преди година от апартамент на осмия етаж в блок на    ул. "Петър Райчев" във варненския кв. "Левски"  паднаха близнаците на семейството
ТРАГЕДИЯ: Преди година от апартамент на осмия етаж в блок на ул. "Петър Райчев" във варненския кв. "Левски" паднаха близнаците на семейството

Семейството, което миналата година изгуби близнаците си, вчера е намерило и третото си дете мъртво, научи ексклузивно "168 часа".

Припомняме, че на 21 май 2016 г. две момченца на година и половина паднаха от осмия етаж на блок във варненския кв. "Левски". Едното дете е загина на място. Второто момченце не преживя получените травми от падането и почина в болницата.

Трагедията се разигра около 8 ч сутринта. Според майката, близнаците били оставени сами да си играят. Качили се на стол и успели да се преметнат през перилата на терасата.

Вчера сутринта е получен сигнал от майката, че едномесечното й момиченце е починало докато спи. Според първоначалните данни смъртта е настъпила вследствие на задушаване с храна.

Започнато е разследване, което трябва да установи детайлите по случилото се.

Пред "168 часа" лекари изразиха притесненията си от третата смърт на невръстно създание в едно и също семейство. Според тях специалисти трябва да се произнесат въпрос на прокоба ли е случилото се вчера или има криминален елемент.