Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВЕЗНИ: Нервност

РАБОТА В петък и почивните дни деловите срещи и разговори няма да ви донесат очакваното удовлетворение, затова е по-добре да не ги провеждате. Приемете, че каквото и да сте планирали, ще ви натовари и изнерви, но няма да е успешно. По-добре след работа си почивайте. От понеделник вземете решение дали да направите промени и да разширите бизнеса си, или да се насочите към нещо ново. Обстановката на работното ви място е благоприятна за промени, а имате покровителството и на ръководството. Отдалечете от пътя си хората, които ви пречат да се изявите - нека вървят по своя път, различен от вашия. Заемете се с текущите служебни задължения, които сте длъжни да завършите преди края на месеца. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място, защото това ще е грешка, чиито последици ще осъзнаете неочаквано. В края на седмицата помислете за нови партньори.

ЗДРАВЕ Пазете се от проблеми с бъбреците заради настинка или защото сте прекалили със сладкото и течностите. Не ви съветвам да правите шоколадова диета, въпреки че сте изкушени заради съветите на ваши познати.

ЛЮБОВ Тези от вас, които имат семейство, да не се изкушават от изневяра само защото са без настроение или се чувстват обидени на половинката си, защото може да се окажат подвластни на неочаквани обрати.

Коментара ()

Вашият коментар