Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Откриха мъртва изчезналата българска студентка в Украйна. Тялото на Еля Дишли,  дъщеря на бивш депутат, било пренесено с куфар в гората

Българската студентка, обявена за изчезнала в Украйна на 1 юни, е намерена мъртва, съобщават украински медии.

24-годишната Еля Дишли, обявена за изчезнала в Украйна на 31 май, е намерена мъртва, съобщава РИА Новости Украина. За последно тя е била видяна заедно с приятеля си, който е от Туркменистан, в състояние на алкохолно опиянение. Момичето е било убито в апартамент на ул."Гарбарска", след което трупът й е скрит в куфар и посредством такси транспортиран до близка гора в местността

Еля Дишли е дъщеря на бившия депутат от ДПС Зия Дишли.

Еля Дишли от разградското село Езерче е дъщеря на бивш депутат от ДПС през 90-те години. Младата жена е била студентка четвърта година стоматология в украинския град Ивано-Франкивск. За последно е видяна жива заедно със своя приятел, който е гражданин на Туркменистан.

Когато бе обявена за изчезнала, за Украйна отпътува брат й - зъболекарят в Разград Осман Дишли, след завръщането му в България е дошла ужасната вест за смъртта на момичето. Тялото й със следи от насилствена смърт е намерено вчера в местност близо до града, в който е учела. В украинските медии няма данни за задържан извършител на престъплението.

Роднините на Еля вече са уведомени, дали са разрешение за извършване на аутопсия на тялото, съобщи окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров, който се е свързал и с консулството на България в украинския регион, където е живеела българската гражданка.

Коментара ()

Вашият коментар