Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емил Джасим във фейсбук:

Върнах се.

Жив съм и съм неврeдим, оцелявайки при две прояви на истински терор.

При първата с моите скъпи и безценни приятели от цял свят очаквахме на сцената Rammstein, но вместо това обявиха на микрофона, че трябва да напуснем целия фестивален комплекс, защото някой е обявил, че има бомба под сцената. Беше във всички световни новини, защото това е на практика най-големият рок-фестивал в Европа.

Както можете да се досетите, ако гръмне бомба по време на концерт на Rammstein, всички ще помислят, че е част от шоуто, което при тях е изпълнено с пиротехника.

Не изпитах никакъв страх, а само неизмерим гняв.

И си дадох сметка, че никога при новини за терор не изпитвам страх, а само една мисъл ми е в главата:

– Ще ви намерим и ще ви унищожим! Защото посягате на нашия начин на живот, който ние харесваме, обичаме и няма да ви позволим да ни го отнемате.

Ще ви превърнем на прах!

Лично познавам хора, които водят батальони и отряди срещу ДАЕШ и знам, че някой ден тези изроди, които искат да отнемат сладостта на нашия живот, ще си получат заслуженото.

До вчера не знаех за Лондон, не знаех за събитията в Близкия изток, не знаех нищо за ставащото в България, защото бях умишлено и луксозно офлайн и с изключен телефон.

Но когато научих за случилото се – за смелия румънец, който скочил с голи ръце срещу терористите, за онзи футболен фен, който им казал "ШИБАЙТЕ СЕ, АЗ СЪМ ОТ МИЛУОЛ!" (отбор с една от най-великите агитки в света) и за това, че английските служби са имали индикации за двамата от терористите, но са си ждрапали мъждраците, хем си казах "Ето, има още смели хора!", хем си дадох сметка, че ако службите си вършат работата, заплаха няма.

И за пореден път разбрах защо германците водят Европа – нямаше никаква блъсканица, никаква паника, никаква тъпканица при излизането на 100 000 души от основната сцена и на още 80 000 от другите три сцени. Докато вървяхме по старт-финалната права на пистата Нюрбургринг, където се провежда Rock am Ring, германците скандираха "Terrorist is scheisse!", а после обсъждаха, че се надяват никой да не прояви никаква милост към заподозрените.

Цяла нощ чакахме дали ще отменят изцяло фестивала, както стана миналата година, която гръмотевична буря уби четирима.

Но на сутринта дойде обявата:

- Няма да позволим на изродите да ни разбиват живота, който обичаме! Фестивалът продължава!

Wir sind der Ring!

И ако до този момент имаше железни мерки за сигурност, то отттук насетне не знам как бих могъл да ги определя. Навсякъде имаше тежко въоръжени полицаи, но това караше мен и приятелите ми (от Австралия, САЩ, Италия, Сирия, Мексико, Бургас, Сърбия и Иран) се чувствах спокойни през цялото време.

Впрочем, не се страхувайте от терористичен акт в България – все пак един "млад и успешен бизнесмен" зарежда с българско оръжие терористите в Близкия изток с помощта на Катар. Дори в един момент тръгна да се изнася нататък, помните ли?

Докато тоя алъш-вериш върви добре, България е в безопасност.

Каква ирония, а?!

При втората терористична атака бях единствена мишена – оказа се, че някакъв парцал, наричащ се "информационен сайт" за втори път ме "убива", като този път не е чрез побой, а с кучета. Някакъв клетник дори се е подписал под тая отвратителна лъжа. И понеже явно зад тези гнусотии стоят хора, да, живи хора, им казвам следното:

Който каквото мисли за мен, за семейството ми и за близките ми, трижди да го стига.

И не, не искам да си представям какви говна имат в главата и в сърцата тези хора, които вероятно дори създават и деца, че и ги възпитават. После не се чудете нито на агресията в училищата, нито на свинщината в държавата ни.

Тези хора, които работят в свинските медии, са също терористи и посягат на всяка нормалност, на здравия разум, на животите ни досущ като онези екстремисти, развяващи вярата си като меч.

Накрая видях, че един швед е извършил истински терористичен акт срещу нищо неподозираща камериерка. Непредизвиканото насилие в хотела не е по-различно за тази камериерка, отколкото е терористичната атака с нож за жертвата на улицата някъде по света. Не исках да гледам видеото. Не знам защо някой би го гледал или би го публикувал. Но искам този швед да получи толкова голямо наказание от българския съд и да му се случат толкова ужасни неща в затвора, че никой швед никога да не си помисли дори да повиши тон на кротко обслужващите го българи. А, да, да не забравя – никой в Швеция не казва "тоя не е точно швед, той е от финландското малцинство в страната, а те са си изроди", а напротив – масово шведи обявяват, че се срамуват от своя сънародник.

И си давам сметка, че наистина живеем в дълбоката провинция на Европа, а г-н Борисов е просто нещо като успешен селски кмет, който, докато държи нещата що-годе под контрол, ще кметува, защото няма значение какви са проблемите на селяните, стига да не ги пренасят в големия град заедно с простотията си.

Та така... върнах се.

#ЩеВиНамерим

#ЩеВиУнищожим

P.S. В центъра на София няма топла вода.

Момичета, живея в центъра и имам бойлер.