Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Ангелов, главен редактор на "168 часа" КАДЪР: БНТ
Слави Ангелов, главен редактор на "168 часа" КАДЪР: БНТ

Това е може би най-жестоката банда в България - начинът, по който те се държаха с жертвите. Тези хора се отнасят към жертвите като с животни, каза пред БНТ главният редактор на "168 часа" Слави Ангелов относно групировката "Наглите". 

Грешката е комплексна. Факт е, че тази промяна в закона е с цел нашето законодателство да се доближи до Европейското. За мен обаче тук може да се говори за съдебна грешка. Това каза Ангелов по повод предсрочното пускане на Любо Гребеца и Йожи от групата за отвличания, което в крайна сметка бе отменено. Журналистът твърди, че трябва да има контрол, за да не се случва хора като тези, които изобщо не са се поправили, да излизат от затвора.

Подобен казус има в Италия - те имат много по-големи проблеми от нас с мафията. Известният мафиот Торино получава решение от Върховния съд да бъде освободен под домашен арест, за да може спокойно да посрещне смъртта си, понеже е болен от рак. Той е поръчал отвличането и убийството на 13-годишен, както и на десетки други, разказа Ангелов.