Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Майсторът на шедьоврите на футболния терен Димитър Бербатов показа огромния си талант и за киното. Голямата звезда на българския футбол засне уникално видео, преповтарящо култова сцена от любимия му филм "Кръстникът". В главните роли са самият Димитър Бербатов, представящ се повече от блестящо като актьор, и голямата му дъщеря Деа, стартираща по впечатляващ начин своята кариера на актриса.

Димитър Бербатов е заснел своя версия на "Кръстникът", вкарвайки сериозна доза хумор и променяйки някои реплики, за да насочи сюжета на краткия филм изцяло към предстоящия грандиозен футболен спектакъл на 14 юни. Тогава звезден отбор на Бербатов се изправя срещу  звезден отбор на носителя на "Златната топка" Луиш Фиго на Националния стадион "Васил Левски" в София.

С играта си във видеото обаче Димитър и Деа Бербатови дадоха заявка за своеобразен "Оскар" за най-добри сценарий, главна мъжка роля и главна женска роля във филм, заснет в домашни условия. Със сериозно намигване Бербатов разпространи семейния шедьовър, създавайки истински фурор в социалните мрежи.

"Надявам се да се забавлявате и усмихвате толкова, колкото ние го правехме докато снимахме този "шедьовър". За всички фенове на филма "Кръстникът", написа Бербатов във профила си във фейсбук, показвайки, че се залива от смях и щастие от финалния продукт.

В сценария малката Бонадеа е питала майка си за билети за големия мач на 14 юни. Тя обаче я е пратила при главата на фамилията - Дон Бербатоне. С изключителната актьорска игра Бербатов влиза напълно в обувките на първообраза от "Кръстникът". В разговор с Донадеа споделя бащините си тревоги, че се познават от 7 години, но досега не го е питала за съвет, не го е канила да играят със сестра й (Елиа), с куклите им и да гледат филми заедно, но когато трябва да получи билети за голумия мач, отива при него. В крайна сметка Донадеа кани Дон Бербатоне  да гледа филми с нея и сестра й, с което си заслужава и билетите.