Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Моето сърце, молитви и дълбоки съболезнования са със всички жертви от атаката в Манчестър и техните семейства.

Няма нищо на света, което аз или някой друг би могъл да направи, за да отнеме болката ви или да направи нещата по-добри. Въпреки това, протягам ръката, сърцето и всичко, което мога да ви дам, за да ви помогна, ако имате нужда от мен.

Единственото нещо, което можем да направим сега е да направим избор, как това ще ни засегне и как ще живеем нашите животи от тук нататък. 

През изминалата седмица, непрестанно мислех за своите фенове, за всички вас. Начинът, по който се справихте с всичко това, ме вдъхнови и ме направи по-горда, отколкото някога ще си представите. 

Състраданието, милостта, любовта, силата и единството които предоставихте един на друг са пълната противоположност на отвратителните помисли, които са нужни за да сътвориш нещо толкова зло, като това, което се случи в понеделник.

ВИЕ сте противоположността.

Съжалявам за болката и страха, който чувствате, за травмата, която и вие изживявате.

Никога няма да разберем защо подобни неща се случват, просто защото не е в нашата природа и точно за това не трябва да се отказваме.

Няма да се откажем или живеем в страх. 

Няма да позволим това да ни разедини. 

Няма да позволим омразата да спечели. 

Не искам остатъка от годината да мине, без да видя, прегърна и възвися моите фенове по същия начин, по който те продължават да възвисяват мен. 

Отговорът ни на това зверство е това, да се обединим, да си помагаме, да се обичаме повече, да пеем по-силно и да живеем по-сърдечно и щедро от преди.

Ще се завърна в изключително смелият Манчестър за да прекарам време със своите фенове и за да пея на благотворителен концерт за събиране на средства за семействата на загиналите. Благодаря на моите колеги музиканти и приятели, които се свързаха с мен за да станат част от нашето разпръскване на любов за Манчестър. Ще споделя с вас детайли веднага щом всичко е потвърдено. 

В деня в който започнахме да работим по турнето Dangerous Woman, аз заявих, че то, повече от всичко, трябва да е безопасно място за моите фенове. Място, където да могат да избягат, да празнуват, да се чувстват сигурни и да бъдат себе си. Да се срещнат с приятелите си, с които са се запознали онлайн. Да изразят себе си. 

Това, което се случи, няма да промени концепцията ми. 

Когато погледнеш към публиката на моите концерти, виждаш красива, разнообразна, щастлива и чиста тълпа. Хиляди хора, невероятно различни, но обединени от едно нещо - музиката. 

Музиката е нещо, което всеки един човек на Земята може да споделя. 

Музиката трябва да ни лекува, да ни събира, да ни прави щастливи. 

И точно това ще продължи да прави за нас. 

Ще продължим в памет на тези, които изгубихме, техните близки, моите фенове и всички, засегнати от тази трагедия. 

Те ще бъдат в сърцето и ума ми всеки ден ще мисля за тях през целия си живот.

Ари.

*Това написа певицата Ариана Гранде в профила си в инстаграм дни след трагедията на концертa й в Манчестър.