Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите конкуренти от първия ден на седмицата. Ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция. Въпреки, че сте отпаднали и уморени, през почивните дни ще се съвземете и ще проведете успешни делови срещи. От понеделник бъдете дейни. Осигурете си допълнителни приходи чрез поредната възможност за себеизява и шанс да блеснете с уменията си. Всичко започнато ви носи успех, финансова стабилност и признание. Не се вживявайте в своята незаменимост, бъдете скромни и не прекалявайте със самохвалството. Имате шанс да сбъднете мечтата си за професионален успех и още по-сериозна финансова стабилизация. Бъдете готови в средата на седмицата да се заемете с допълнителна работа. Последният ден на седмицата не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Приключете отдавна започнати занимания, които отлагахте заради липса на време.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради личните проблеми, които ви изнервят, и сте склонни да залитате в депресивни състояния и опити да се утешавате с алкохол. Изключете от менюто си полуфабрикатите.

ЛЮБОВ В личните ви отношения цари хаос заради невъзможността ви да сте верни на интимната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали да отдалечите любимите си хора.