Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Ако работите в петък и в почивните дни, очаквайте похвала и приходи, а и мечтаното признание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, но трябва да се примирите и да изтърпите присъствието им, особено ако имате гости вечерта. От понеделник не е във ваша полза да провеждате срещи и да отменяте подписването на договори и финансови документи. Грешките може да се окажат фатални за вашата професионална стабилност. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подновяването на делови отношения. Преодолейте вашата чувствителност, нерешителност и съмнения. Причината да сте неуверени е породена от разочарованието ви от колеги, на които сте имали доверие, но са ви предали. В края на седмицата не проявявайте ината си и не се включвайте в инвестиции, свързани с нови проекти, с които не сте запознати. Не се притеснявайте за финансите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от инфекциозни заболявания и простуди. Здравословните проблеми са свързани с нервното ви напрежение заради противопоставянето на околните.

ЛЮБОВ Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка, защото сте напрегнати и готови за разправия. Не мислете, че ако сте засегнали любимите си хора, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.