Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Целта на клеветническата кампания е удар

по правителството, смята лидерът на "Атака"

Няма майтапчийски снимки от Бухенвалд, има диалог на Валери Симеонов с едно издание, в което те преиначават неговите думи и му придават това звучене, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров по Би Ти Ви. Категорично няма никакви прохитлеристки възгледи Валери Симеонов. Познавам го от ученик, от математическата гимназия в Ямбол, учили сме заедно. Целта на клеветническата кампания е удар по правителството, смята Волен Сидеров, който е на българо-турската граница, за да инспектира оградата в района.

Помисислиха си, че Валери Симеонов е лесна мишена. Казвам на тези, които го организират - скоро ще се разбере кои са и защо го правят - Валери Симеонов не е лесна мишена, каза Сидеров.

В отговор на въпрос дали атаката идва от ДПС Сидеров каза, че ДПС са видели удобен случай да се присъединят и да се впишат в скандала.

Волен Сидеров каза още: имали сме сблъсъци с Бойко Борисов, политиката е жестоко занимание, но имаме отношения като между нормални мъже - когато разбереш че си бил подведен или си прекалил, не е признак на слабост, а на сила да кажеш съжалявам, сбърках, по този начин се разбрахме с Борисов и в момента сме коректни отношения. Аз подадох ръка, защото аз бях този който нападна, уточни Сидеров.