Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Димитър Кьосемарлиев
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Жена на 60 г. и 38-г. мъж са двамата убити при стрелба в офис тази сутрин в София.
Те са били застреляни от 57-г. мъж. Той е бил задържан малко след стрелбата. Трети ранен при нея е в болница в тежко състояние.

Той е на 35-години и е в болница "Света Анна" в критично състояние, куршумът е заседнал в мозъка. 

Засега последната версия за кървавото престъпление е, че убиецът се казва Драгомир Драганов. Той е бил служител във фирмата, в която е станала стрелбата. Предполага се, че е застрелял шефовете си в изблик на гняв. Агресията му е породена от неразбирателство.

По информация на "24 часа" те са работили в компанията "Алдис". В момента мястото е пълно с полиция, изземват се записи от охранителни камери.

Строители, работещи близко до местопрестъплението, предположиха, че Драгомиров е стрелял със заглушител, тъй като не са чули нищо.

Столични криминалисти задържаха 57-годишен мъж за извършено от него тежко криминално престъпление. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

Днес, към 10.25 часа, бил подаден сигнал за стрелба в района на кв. „Витоша“ в София. Пристигналите на място полицейски и медицински екипи са установили смъртта на двама души, а трети бил ранен тежко и откаран в болница. Веднага стартирали огледите в района, както и заградителните действия.

Минути по-късно е задържан 57-годишният Д. Д. Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините за извършеното тежко престъпление.

По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата. Във връзка с това днес в 14.30 часа, в зала 2, ет. 4 на Съдебната палата административният ръководител на Софийска градска прокуратура – г-жа Емилия Русинова и главният секретар на МВР – главен комисар Младен Маринов ще дадат пресконференция.

Очаквайте подробности

КАДЪР: НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
КАДЪР: НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ