Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Едни го нападат за слабите резултати след отличното начало на сезона, а други насила го бутат към раздяла с Никол.

Григор Димитров отново е в центъра на събитията и отново трябва да пази личния и професионалния си живот от врага. За пореден път най-добрият български тенисист е атакуван по няколко фронта, въпреки че самият той не дава вид да се интересува от хорското мнение.

На първо място Гришо е обсъждан заради поредицата от неуспехи в последните два месеца. Защото преди това всичко беше фантастично. Той стартира годината с два бързи трофея, като особено категоричен беше на турнира в София. След това се заредиха и загубите. Специалистите му дадоха известен картбланш, но след това отново го емнаха. Няколко авторитетни спортни сайта се усъмниха, че Димитров отново има проблеми с психиката и след поредицата от провали трудно ще се вдигне отново.

Гришо имаше шанс да го направи на турнира в Рим, където взе първия сет срещу кошмара си Дел Потро, но след това по познат сценарий върна газта и в крайна сметка допусна пълен обрат. В решителния миг Григор си счупи ракетата - така както го правеше и през миналата година, която със сигурност беше най-ужасната в неговата кариера.

"Проблемите на Григор Димитров са в главата му. Физически той изглежда свеж, значи нещо друго му куца. Дано от екипа му по-бързо разберат за какво става въпрос", коментира известният ни тенисист Орлин Станойчев.

Той поне е загрижен, докато на Запад гледат по-скоро да захапят Григор само и само да привлекат интереса на публиката. Точно така направиха и английските вестници, които в един глас започнаха да тръбят за раздяла на Гришо с приятелката му Никол Шерцингер. Ако има нещо вярно в тези информации, това е много лоша новина за феновете на българина. Защото той твърде лично преживява подобни препятствия в личния си живот. Тежко му беше и след раздялата с Мария Шарапова, когато отново допусна рязък спад в спортната форма.

Григор опита да се защити срещу атаките на жадните за сензация островитяни и ги нарече откровени лъжци. Само дето английските таблоиди не се вълнуват особено от воплите на своите жертви. Те още повече се насъскаха и публикуваха снимки на Никол Шерцингер, която купонясва и интимничи с колегата си Парсън Джеймс. Истина е, че певицата си позволява да е фриволна в крайно неподходящ момент. Няма да помогне на Гришо, ако го накара да ревнува. Още повече че го чака сериозно препятствие, каквото е вторият турнир от Големия шлем - "Ролан Гарос". Там Димитров има шанса или отново да тръгне нагоре, или да се спусне към дъното.