Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За интервю в България иска 200 лв., докато във Великобритания получава от 300 до 500 паунда

Шарън планира да се омъжи пак, но първо ще удвои гордостите си, които и сега са наричани от нейния партньор “моите най-големи приятели”

Жената с най-големите гърди във Великобритания напусна родината си, за да заживее в затънтено българско селце.

Пред "168 часа" 51-годишната Шарън Пъркинс потвърди, че си е харесала къща, построена преди 200 години, близо до град Левски (Плевенско).

След като през 2011 г. се развежда със съпруга си и получава 33 000 паунда обезщетение, решава да си купи имот и кола, но на първо място да уголеми бюста си.

Шарън е майка на три деца, но след раздялата се отегчава от своето ежедневие и за да разчупи рутината, се сдобива с Порше “Бокстер”. През 2014 година прави най-голямата си инвестиция - подлага се на първата операция за поставяне на силикон.

За 4500 паунда тя увеличава гърдите си от 34D на 36H

Те много харесали, макар че в началото били много подути и дори било трудно да става от леглото. Шарън смело решила да ги направи убийствено големи.

Така след 6 месеца се подлага на втора операция, като този път се охарчва с 5500 паунда. Сдобива се с впечатляващите 32MM гърди, които съдържат 1500 куб. см силикон, или 2,6 литра всяка.

Това, което все пак успява да спести от своя печеливш развод, отива именно за имота в българското село с площ 6 декара.

Естествено, тя вече има и нов партньор до себе си

- 51-годишния антиквар Карл Хамилтън. С него превръщат сградата в хотел за любители на военните игри. Карл има голяма колекция от оловни войници, но много обича Шарън и нейните огромни гърди, които нарича "моите най-големи приятели".

Двойката смята да се ожени, но англичанката настоява първо да уголеми бюста си двойно в сравнение с първоначалния му размер и тогава отново може да мине под венчило.

Британските хирурзи обаче отказват да оперират прелестите отново,

но тя ще упорства, докато не намери лекар, който да извърши козметичната интервенция.

Сумата за следващата операция явно ще събере от интевютата, които дава.

Оказва се, че тя изкарва парите си по този начин.

Пред “168 часа” Шарън заяви:

"Сигурна съм, че не ходите на работа безплатно, така че и аз не давам интервюта безплатно, съжалявам."

За да получим отговори на няколко въпроса, трябваше да платим 200 лв. Срещу тях "168 часа" щеше да получи нейни ексклузивни снимки, факти, къщата, в която живее в България, или изобщо всичко за нея.

След известни уговорки 51-годишната жена

реши да свали цената на 100 лв.

Шарън е намалила повече от три пъти тарифата си тук, тъй като във Великобритания получавала от 300 до 500 паунда за материал на цяла страница, а ако я поставят на първа страница, цената била 2000 паунда.