Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Пътуването, което планирате в началото на седмицата, е успешно, ако е обвързано с деловата ви дейност. Очаквайте финансови постъпления, които е добре да инвестирате. Не се вживявайте в съветите и критиката на злонамерени хора, които дори не са запознати с вашите идеи и знания. От понеделник задълженията ви изискват да останете на работното място до късно. Не спорете с колегите си как да разпределите задачите си. Ако имате посещение на ваши задгранични партньори, не провеждайте делови разговори. Желанието ви да се противопоставяте и да спорите ви превръща във врагове за вашите колеги. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Признанието, което ще получите, е достоен подарък за вашите възможности, въпреки че все сте недоволни. В края на седмицата не е добре да обмисляте и обсъждате точно смяна на работното си място, защото може да се окаже, че ви липсва професионална квалификация.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не се притесните заради възможните разправии с партньорите ви или заради липсата на самочувствие, което ви депресира без причина но самовнушенията ви са мощни.

ЛЮБОВ Не пропускайте уговорената среща заради професионалната си заетост. Дори и ако закъснеете, изпълнете даденото обещание, а след това си подарете мигове на сексуални удоволствия.