Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата са възможни сблъсъци с ваши колеги, ако сте засегнали техните интереси. Изяснете се и не се отказвайте от целите си. Пътуване ви носи успех, ако сте в добра форма и не сте разколебани в исканията си. От понеделник сте напрегнати, но със служебните си задължения ще се справите въпреки трудностите. Вашите колеги отказват да приемат съветите и идеите ви. Явно ги поднасяте с тон, който изисква пълно подчинение или пък звучи наставнически и ги засяга. Затова и не се надявайте на странична подкрепа, а работете сами и не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Очакват ви делови предложения и в края на седмицата успешно завършване на работата, ако сте смирили критикарската си нагласа. Пазете се от крайности и недообмислени делови решения, за да избегнете грешки.

ЗДРАВЕ Грижете се за здравето си. Не прекалявайте със спиртните напитки, които не са ви слабост, но на делова вечеря няма как да откажете наздравица. Би било добре да си позволите няколко разтоварващи дни.

ЛЮБОВ Проявете умереност в чувствата си и не се впускайте в нови интимни връзки. Не отказвайте среща с вашите интимни половинки. Не пропускайте вечерята у дома и романтичните мигове.