Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Начинанията в петък и почивните дни са нежелателни. Активността на работното ви място ядосва вашите колеги, но може да се отдадете на рутинните си служебни задължения, вместо да допускате грешки заради разсеяност. От понеделник Съдбата ви обещава приятни изживявания и професионални успехи. Не мислете за възможните трудности, за да не ги предизвикате сами. Бъдете търпеливи с колегите си дори и ако са заядливи и проявяват неуважение към вас, защото сте уверени в себе си. Възползвайте се от новите възможности и направете предложение за промени и финансова стабилизация. Начинанията след вторник са успешни. Покажете на какви победи сте способни, когато имате ясна цел и знаете как да я постигнете. Избегнете напрежението и ограничете срещите си до минимум. В края на седмицата избягвайте случайните запознанства, които ще ви натоварят. Отхвърлете изостаналите задачи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро. Въпреки това се предпазвайте от проблеми. Може да се оплаквате от главоболие, ако сте пушачи или стоите в задимени помещения, или с прояви на алергия и проблеми с белите дробове.

ЛЮБОВ Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе проблеми и трудно приключване на връзката. Не бързайте да стигате до леглото. Не сте се опознали с новото си увлечение, а сексът цели да ви обвърже.