Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Наблюдавах момчето още когато пристигнах на спирката. Направи ми впечатление, че беше някак тревожно. Стоеше на една от седалките и гледаше надолу, чоплеше с пръсти около устните си. Когато пострадалата впоследствие възрастна жена дойде, понечи да седне на седалка, перпендикулярна на неговата. Тогава момчето я замери с чаша от кафе, заплю я и изкрещя да изчезва.

Първоначално си помислих, че й е внук и се карат за нещо. Без да продума жената моментално се премести на друга пейка с гръб към непознатия. Когато автобусът дойде, всички се насочиха към вратите. Тогава младежът изрита жената с такъв шут, сякаш я прекърши на две. Тя падна на земята, а младежът отиде до тревата, след което се върна с камък в ръка. В този момент обаче над падналата се бяха надвесили други жени и той се отказа да я удря". Това разказа пред "24 часа" пенсионерка, пожелала анонимност, която става директен очевидец и два пъти звъни на тел.112.

Възрастната жена е потресена от бездушието на останалите 7-8 души, които също чакали на спирката. Свидетелката помислила, че биячът се е качил на рейса и тя се качила. Като разбрала, че го няма, слязла на следващата спирка и се върнала на мястото на инцидента, за да даде показания пред полицията. Веднага разпознала извършителя.