Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

27 октомври, 2016 г. Мургав здравеняк приближава млада жена на стълбите в метрото и с мощен ритник в гърба я засилва надолу. Приятелите му пият бира и се смеят. Видеото от охранителните камери в берлинското метро потресоха Европа, а за лош късмет нападателят се оказа циганин с български паспорт. 

9 май, тази година. Още по-добре трениран изверг се приближава до възрастна жена на спирка в Бургас и с убийствен ритник я праща на земята. Хората наоколо седят и гледат безпомощно. Никой не смее да се противопостави на физически силния агресор, тъй като всяка забележка може да се окаже опасна за живота. Озверелият бандит дори отива да вземе паве, за да нанесе още поражения на своята жертва, но в последния момент се оказва. 

Имитатор ли е 26-годишният Живко Кючуков на сънародника си, който се прочу в цяла Европа? Засега полицаите се въздържат от коментар. Те си свършиха перфектно работата и успяха набързо да заключат с белезници човека, който прати в болница със счупен крак 72-годишната жена. 

Сега предстои да направим интересен аналог между българското и германското правосъдие. Защото и циганинът от метрото в Берлин беше арестуван и в момента очаква да чуе присъдата си. И той си има адвокат, и неговият сънародник от Бургас също ще си намери такъв. В Бургас вече дори се говори, че има план как насилникът Живко да отърве решетките. Той бил регистриран като психично болен и това явно му дава нещо като имунитет срещу съдебно преследване, ако рита беззащитни жени в центъра на един от най-големите български градове.

Вижте видеото от бруталната атака тук