Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

От магазина излиза първи мъжът с детето в тяхната си количка.
От магазина излиза първи мъжът с детето в тяхната си количка.

Нагла кражба на много скъпа детска количка е извършена от магазина на "Хиполенд" в мол Сердика в София, съобщиха за "24 часа" служители на "Хиполенд".

Те са монтирали видеозапис от техните камери в магазина - вижте видеото.

"Моля ви да го качите в електронното издание на "24 часа", което се следи от страшно много хора!", пишат още от "Хиполенд".

Според тях двойката мъж и жена се оказват рецидивисти - потвърдили са разследващите полицаи от 5 РПУ, където е подадена жалба по случая.

Полицаите са разпозна лицата от видеозаписа и са ги свързали с жалби от други големи и скъпи магазини в мол Сердика, от които са откраднали много скъпи артикули -яке за 7 500лв., скъпи спортни артикули от голям спортен магазин.

За жалост, досега не са могли да ги заловят, затова и се обръщаме за помощ към "24 часа", дано някой от вашите читатели ги разпознае и ни помогне – на нас и на полицията, да бъдат заловени и да си понесат наказанието, допълват от "Хиполенд".

А кражбата наистина е нагла, видимо от записа - предварително много добре обмислена и отиграна. Двойката влиза поотделно в магазина, първо жената, с дете в детска количка - при това доста скъпа, цената й в магазина е около 1 200лв.

Жената, с откраднатата от магазина количка, чиято стойност е 700 лв и с чантата с покупките на мъжа в нея, за заблуда, че количката е нейна собствена
Жената, с откраднатата от магазина количка, чиято стойност е 700 лв и с чантата с покупките на мъжа в нея, за заблуда, че количката е нейна собствена

Малко след това влиза и мъжът, с чанта с покупки от друг магазин в мол Сердика. Около половин час и повече обикалят из бебешкия сектор, симулирайки, че избират за детето друга бебешка количка.

След това от магазина излиза първи мъжът с детето в тяхната си количка, а след около 5 минути – и жената, с откраднатата от магазина количка, чиято стойност е 700 лв и с чантата с покупките на мъжа в нея, за заблуда, че количката е нейна собствена.

"Разчитаме на "24 часа" и неговите читатели, такива нагли кражби не трябва да остават безнаказани!", пишат от "Хиполенд".