Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Еманюел Макрон успя да спечели първия тур на президентските избори във Франция, но всъщност съпругата му привлече повече внимание от него.

39-годишният Макрон, който е основател и лидер на партията En Marche! (Напред!), е женен за 64-годишната Бриджит.

Интересът към двойката е толкова голям заради разликата във възрастта им - цели 25 години. Историята на тяхното запознанство също е много любопитна. Те се запознават в частното училище в Амиен, където тя е учителка по литература, а той ученик. 15-годишният Еманюел се влюбва в нея, макар че тя има съпруг и 3 деца. Когато родителите му разбират за увлечението му, го изпращат да завърши образованието си в Париж. Преди да си тръгне, той казва на Бриджит: "Каквото и да правите, ще се оженя за вас".

Те водят постоянни телефони разговори, които още повече засилват любовта им. "Тази любов отнесе всичко по пътя си и ме докара до развод. Беше невъзможно да й устоя", казва Бриджит.

Когато той навършва 18 г., тя се развежда и се премества в Париж. Двамата стават двойка официално. През 2007 те се женят, като тя е неотлъчно до него и го подкрепя. Макар че са вече 20 години заедно, нямат общи деца, но Еманюел много обича нейните от предишния й брак.

Бриджит шеговито е наричана "Барби в менопауза".