Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кафенето, където е станало мелето, в събота следобед не работеше.
Кафенето, където е станало мелето, в събота следобед не работеше.

Столичните полицаи са оковали с белезници вече двама от побойниците, търсят още 2-ма

4-ма хулигани щурмували столично кафене с бухалки и метални тръби, тъй като преди това барман направил забележка на един от тях да напусне заведението, научи “24 часа”.

Вандалската сцена станала в петък към 21,30 ч в кафене “Джоук” на столичния бул. “Александър Стамболийски”. Тогава персоналът на заведението се събрал за среща.

Въпреки това вратите на кафенето не били заключени, но клиенти не се обслужвали. През това време обаче нахълтал посетител, който поискал да си поръча за пиене. Един от служителите учтиво му обяснил, че заведението не е отворено, и го помолил да излезе. Клиентът не склонил и настоял да бъде обслужен.

“Започваш да ни пречиш и да ни досаждаш”, възкликнал човек от заведението. Нежеланият посетител обаче възроптал по адрес на сервитьори и по бармани и излязъл изнервен. След минути се върнал в компанията на още трима свои авери, които били въоръжени с бухалки и метални тръби.

“Мъжете са между 20-30 години. Те се притекли бързо на помощ на приятеля си, тъй като пиели бира в района”, обясниха разследващи.

Без да предупреждават, хулиганите започнали да бият бармана и други двама служители на кафенето. През това време момиче от заведението звъннало в полицията.

Побойниците избягали с кола, но столичните ченгета закопчали с белезници 2-ма от тях часове след нападението. Другите все още се търсят, но имената и лицата им са известни на полицията.

Почти всички от биячите имат предишни кримирегистрации за хулиганство.

Пострадалите служители на заведението се отървали с леки наранявания. Медици от “Пиргов” ги отпратили да се лекуват вкъщи.

Предстои с хулиганската проява да се занимава районната прокуратура в София.