Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Забележително барманско шоу за дебюта на новата FLIRT 5 СНИМКА: Мария Милкова

Водката е пет-пъти дестилираната като най-добрите в света

С уникално барманско шоу за Купата на водка FLIRT на Националното състезание за бармани бе представена новата FLIRT 5. В състезанието се включиха 20 от най-добрите миксолози от цялата страна. Те трябваше да приготвят в рамките на 4 минути две дози от свой авторски коктейл с новата водка FLIRT 5. За направата й се използва съвременна технология за обработка и пет-степенно пречистване. Едни от най-добрите водки в света са именно пет пъти дестилирани. Водката е с топ качество и я прави отличен избор не само за професионалистите зад бара, но и за консуматора. FLIRT 5 вече е на пазара, като се очаква лятото да бъде хит като търсене и продажби.

В крайна сметка победител в Купата на FLIRT стана Даниел Мухала със своя коктейл Apple FLIRT. Той се приготвя разбира се с FLIRT, сироп мента, сироп джинджър бред, ликьор личи, кисело мляко и фреш лайм – шейкнати добре и сервирани в охладена чаша.

Барманите споделиха, че с FLIRT 5 се работи изключително лесно, защото е с отлично качество и дава възможност за голямо разнообразие и творчество. Нещо повече – FLIRT 5 дава много повече емоция и е отличен избор за консумация и в чист вид. „Консумацията на алкохол без допълнителни разредители има няколко предимства - дестилацията премахва вредните примеси, а и ако пиете "чисто", се лишавате от вредно количество захар”, разказаха миксолозите зад бара докато флеърваха (жонглираха) с бутилки. Водката остава сред най-предпочитаните високоградусови напитки на българите – както за консумация самостоятелно у дома, така и в коктейли по заведенията. Но да не забравяме, че преди всичко консумацията на алкохол се свързва с емоция, а FLIRT 5 дава именно това.

Националното състезание за бармани се провежда на 19-20 април в София и е квалификация за Световното в Копенхаген. Два дни водещи миксолози мерят сили в различни дисциплини: теоретична част, бързо смесване на коктейли, точно разливане на определено количество, флеър и представят новостите и най-добрите практики зад бара.